Many
Manuals
search
Kategorie
Marki
Strona główna
Back to Basics
Maszyny do lodów
ICE CREAM MAKER
Instrukcja Obsługi
Back to Basics ICE CREAM MAKER Instrukcja Obsługi Strona 7
Pobierz
Podziel się
Dzielenie się
Dodaj do moich podręczników
Drukuj
Strona
/
8
Spis treści
BOOKMARKI
Oceniono
.
/ 5. Na podstawie
oceny klientów
1
2
3
4
5
6
7
8
Appliance Technical Data
Voltage:
110/120V-60Hz 3.
30 Amp
Power:
235W or abou
t ⅓ HP
Cooling
Temperature:
-11F or -
24C
Frozen dessert
batch:
2 Quarts+ (about
2 Liters)
Dimensions :
11’’W x 20’’L x
15’’L x
13’’H
(28cm.W x 38cm
.L x
33cm. H)
Shipping
dimensions:
16 ¼ ”W x 20”L
x 17 ¾ ”H
(41cm.W x 51cm
.L x
45cm. H)
Net weight:
39Lbs. (17.75Kg.)
Gross weight:
43Lbs. (19.5 Kg
.)
1
2
3
4
5
6
7
8
Parts Overview
3
Appliance Technical Data
7
ONE YEAR LIMITED WARRANTY
8
Komentarze do niniejszej Instrukcji
Brak uwag
Publish
Powiązane produkty i podręczniki dla Maszyny do lodów Back to Basics ICE CREAM MAKER
Maszyny do lodów Back to Basics DISNEY Instrukcja Użytkownika
(22 strony)
Maszyny do lodów Back to Basics OLD-FASHIONED ICE CREAM MAKER Instrukcja Użytkownika
(16 strony)
Drukuj dokument
Drukuj stronę 7
Komentarze do niniejszej Instrukcji